Strategie en uitwerking   marketingmiddelen  

Blinckk

Bouwen aan een sterk merk en de juiste doelgroep bereiken? Neem contact met ons op.

TEKST VAN DE WEBSITE

Tandartspraktijk Alphen aan den Rijn

 wie is blinckk  

Blinckk is een betrouwbare partner waar je op kunt bouwen op het gebied van relatiegeschenken en themapakketten. Van A tot Z nemen zij alles voor je uit handen. Blinckk verrast je graag door middel van creatieve ideeën, geen vraag is te gek! Ook verrassen ze jou met snelle offertes en leveringen, waarmee je jouw klant versteld zult staan.

 Vraag van onze opdrachtgever  

“Wij zijn het merk Blinckk gestart maar hebben hulp nodig bij het in de markt zetten van ons merk. Kunnen jullie ons hierbij helpen?”

  Onze aanpak   

Positionering bepaalt de plek in de markt en de boodschap die daarbij past. De positionering van jouw merk is als een fundament van een huis. Bij het bouwen van een merk start men vaak bij het zoeken naar een mooie lamp, oftewel het marketingmiddelzoals een website en social media. Maar waar ga je die mooie lamp ophangen zonder huis? Bij het bouwen van een huis begin je met het fundament, oftewel de positionering. Zodra deze staat, kun je een huis bouwen en bepalen welke kamers er zijn, oftewel welke marketingboodschappen bij welke doelgroep past. Zodra het huis gereed is, kan je met de inrichting aan de slag en de middelen inzetten bij de juiste doelgroep, met de juiste boodschap, op het juiste moment.

 uitvoering aanpak  

In acht stappen bepalen we de positionering van het nieuwe merk. Dit doen we aan de hand van de positioneringspuzzel. De Positioneringspuzzel bestaat uit de volgende onderdelen:

Concurrentie, doelgroep, klantinzicht, merkvoordelen, waarden en persoonlijkheid, geloofwaardigheid en hét verschil. Deze positionering werken we uit in een verslag dat de basis vormt voor het uitwerken van de customer journeys en het marketingplan.

 Het marketingplan vormde de basis voor het uitwerken van de volgende middelen: website, social media en de lanceringscampagne met een Direct Mail.

  RESULTAAt.   

Voor Blinckk hebben we een sterke positionering neergezet, waarbij we vervolgens de klantreizen van de doelgroepen in kaart hebben gebracht en een op maat gemaakt marketingplan voor Blinckk hebben uitgewerkt.

Op basis hiervan hebben we een gloednieuwe en moderne website ontworpen en gebouwd en de Hey Blinckk campagne in de markt gezet. Momenteel beheren we de social media kanalen en versturen we maandelijks nieuwsbrieven.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 #connect  

Toob  // Directeur
toob@burotoob.nl
Julia  //  Campagne- Accountmanager
julia@burotoob.nl
Anouk  //  Campagne- Accountmanager
anouk@burotoob.nl
Steven  //  Campagne- Accountmanager

steven@burotoob.nl

 #FindUs  

Prins Bernhardlaan 6
2405 VZ Alphen aan den Rijn
(parkeren kan achter ons pand)

© Buro Toob 2023 all rights reserved

|

|