Signing  
 Oude Rijn tandartsen  

Oude Rijn Tandartsen

Bouwen aan een sterk merk en de juiste doelgroep bereiken? Neem contact met ons op.

Oude Rijn Tandartsen staat voor compromisloze kwaliteit, tandheelkundige expertise en onverdeelde aandacht voor jou en je gebit. Hier wordt gebruikgemaakt van de nieuwste technieken en state-of-the-art apparatuur. 

 Vraag van onze opdrachtgever  

We willen dat onze cliënten ons weten te vinden, dus we willen graag duidelijke signing op ons pand. Uiteraard willen we wel veel licht naar binnen laten komen, maar kan de temperatuur ook snel oplopen wanneer de zon naar binnen schijnt. Hebben jullie daar een oplossing voor? 

 Onze aanpak  

Onze Young Creatives maakten een ontwerp aansluitend op de huisstijl van Oude Rijn Tandartsen. Als basis is er gekozen om zonwerende zandstraalfolie te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat er toch licht naar binnen valt. Over de zandstraalfolies zijn full collor prints geplaatst voor een uniek en opvallend ontwerp.

  Resultaat   

In combinatie met de lichtsigning boven de deur én de haakse lichtbak. Kunnen alle clienten van Oude Rijn Tandartsen (en potentiële clienten) de locatie vanaf alle hoeken van de straat zien. Rijd er maar eens langs om het zelf te zien!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

 #connect  

Toob  // Directeur
toob@burotoob.nl
Julia  //  Campagne- Accountmanager
julia@burotoob.nl
Anouk  //  Campagne- Accountmanager
anouk@burotoob.nl
Femke  //  Campagne- Accountmanager

femke@burotoob.nl

 #FindUs  

Prins Bernhardlaan 6
2405 VZ Alphen aan den Rijn
(parkeren kan achter ons pand)