Case   Klant logo
 Totale marketing- en  
 communicatie  

Piazza Center 

Weten wat Buro Toob voor jouw retailactivatie kan betekenen? We denken graag mee! 

Net buiten het centrum van Gorinchem vind je het moderne Piazza Center dat gebouwd is in een prachtige stijl. In dit overdekte winkelcentrum kun je genieten van een zeer gevarieerd aanbod van winkels. De grote bekende supermarkten en bekende winkelketens zijn aanwezig, maar je wordt ook gastvrij ontvangen in de lokale winkels met een geheel eigen gezicht en aanbod. Piazza Center heeft een ruim parkeerdek waar iedere bezoeker gratis kan parkeren.

 Vraag van onze opdrachtgever  

“Wij zijn op zoek naar een partij met retailkennis en ervaring die ons volledig kan ontzorgen op het gebied van een marketingjaarplan met evenementen, signing, decoratie, social media, webbeheer, e-mailmarketing en acties”

  Onze aanpak   

Een marketing- communicatiestrategie start met een strategisch plan. Onze ervaren accountmanagers kennen de winkelcentra als geen ander en weten dat een winkelcentrum zowel online als offline voor de juiste winkelbeleving moet zorgen. Buro Toob verzorgt op maat gemaakte jaarplannen voor winkelcentra gebaseerd op concrete doelstellingen. 

In deze jaarplannen verwerken we evenementen, decoratie, social media strategieën en beheer, website beheer en mutaties, e-mailmarketing en originele retailacties. Daarnaast maken we websites op maat voor winkelcentra met winkelpagina’s, interactieve plattegronden en nieuws- en eventpagina’s. 

Ook kijken we kritisch of het huidige logo en huisstijl nog past bij de gewenste doelgroep en verzorgen we indien gewenst een restyle van het complete winkelcentrum inclusief vervanging van signing en lichtreclame.

  Resultaat   

Begin 2021 is Buro Toob gestart met de restyle van Piazza Center. Het logo is vervangen door een eigentijds en modern logo met nieuwe huisstijl. Alle signing is vervangen en ook de website en social media zijn compleet vernieuwd.

De content creator van Buro Toob komt maandelijks langs om unieke content te schieten in het winkelcentrum voor de social media, website en nieuwsbrief. Zo kan Piazza Center haar bezoekers altijd voorzien van up-to-date nieuws en hiermee de dagelijkse bezoekers blijven trekken.

Vier keer per jaar organiseert Buro Toob een groots evenement in Piazza Center. Deze worden georganiseerd rondom belangrijke retailmomenten in het jaar. Buro Toob verzorgt ook de volledige promotie van deze evenementen, zowel offline als online. Daarnaast zorgen wij voor passende decoratie in het winkelcentrum rondom de vier seizoenen en kerst.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Onderdeel van Urban Solutions.

 #connect  

Linda  // Directeur
info@burotoob.nl
Femke  //  Campagne- Accountmanager
femke@burotoob.nl
Jennifer  //  Campagne- Accountmanager
jennifer@burotoob.nl

 #FindUs  

Prins Bernhardlaan 6
2405 VZ Alphen aan den Rijn
(parkeren kan achter ons pand)
KVK nummer: 28099374