2023 BURO TOOB3019 Logo Ridderhof
 positionering &   huisstijlontwikkeling  

Winkelcentrum Ridderhof

Weten welke online strategie jij moet inzetten of wil je ontzorgd worden op het gebied van social media? Laten we een kopje koffie drinken.

2023 BURO TOOB3019 Website Cases Ridderhof4

Winkelcentrum Ridderhof is een winkelcentrum in de gemeente Alphen aan den Rijn. Het overdekte winkelcentrum ligt in de wijk Ridderveld en telt ongeveer 40 winkels waaronder enkele supermarkten. Het winkelcentrum werd in 1973 gebouwd als het eerste wijkwinkelcentrum van Alphen aan den Rijn.

Winkelcentrum Ridderhof wordt momenteel samen met de directe omgeving opgeknapt, zodat het weer een plek wordt waar iedereen graag komt. Het sociale hart van de wijk, voor de dagelijkse boodschappen en de gezellige ontmoetingen.

 ONZE AANPAK   

Buro Toob heeft op basis van een wijkonderzoek een nieuwe positionering bepaald voor het winkelcentrum. Dit is vertaald in een nieuwe huisstijl met een nieuw logo en passende beeldtaal en tone-of-voice.

Alle verbouwingscommunicatie wordt volgens deze nieuwe stijl gepresenteerd. Denk aan informatiepanelen op een informatiemarkt, direct mail aan de bewoners rond het winkelcentrum en een digitale nieuwsbrief aan alle geïnteresseerden.

2023 BURO TOOB3019 Website Cases Ridderhof
2023 BURO TOOB3019 Website Cases Ridderhof2
2023 BURO TOOB3019 Website Cases Ridderhof3

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Onderdeel van Urban Solutions.

 #connect  

Linda  // Directeur
info@burotoob.nl
Femke  //  Campagne- Accountmanager
femke@burotoob.nl
Jennifer  //  Campagne- Accountmanager
jennifer@burotoob.nl

 #FindUs  

Prins Bernhardlaan 6
2405 VZ Alphen aan den Rijn
(parkeren kan achter ons pand)
KVK nummer: 28099374