BRANDING  

Stadshart Amstelveen

Op zoek naar een partner in crime voor jouw strategische plannen? Buro Toob ontzorgt.

Stadshart Amstelveen is hét overdekte winkelcentrum in Amstelveen. Al twee keer uitgeroepen tot ‘beste winkelcentrum van Nederland’. Een waar mode-walhalla en een compleet dagje uit. In het winkelcentrum vind je bekende namen als de Bijenkorf, Zara, Massimo Dutti en meer. Maar je kunt ook je geluk op bij verschillende boetiekjes, horeca- of culturele gelegenheden.

 KENNIS  

Goede branding voor jouw merk is niet alleen belangrijk voor de herkenbaarheid voor de consument, je kan met branding ook in één opslag laten zien wat zij van jouw merk mogen verwachten. Buro Toob ontzorgt in het bedenken en uitvoeren van jouw branding en laat zo het onderscheidende vermogen van jouw merk zien.

Met ruim 20 jaar aan ervaring op het gebied van marketing, verzorgen we al sinds jaar en dag voor diverse winkelcentra de marketing- en communicatie. Onze kennis doen we op door het laatste nieuws en de trends te volgen op het gebied van retail, vastgoed en marketing. Adformatie, Marketingtribune, Vastgoedjournaal en Retailnews zijn titels die intern wij verslinden.

  Onze aanpak   

Stadshart Amstelveen heeft vorig jaar een rebranding naar ‘Everyday’ ondergaan. Met deze nieuwe stijl willen zij benadrukken dat iedere dag bijzonder is en een reden is om te vieren. Het is van belang dat de bezoeker deze Everyday-stijl voelt in het winkelcentrum, maar ook op ieder ander contactmoment. In samenwerking met het Stadshart heeft Buro Toob een jaarplanning gemaakt op basis van een strategisch fundament.

  Resultaat   

In 2022 heeft Buro Toob de totale rebranding begeleidt en uitgevoerd. Binnen drie weken was alle signing in het winkelcentrum omgezet naar de Everyday-stijl. Daarnaast heeft Buro Toob het najaarsmagazine (oplage: 75.000 ex.), diverse social media en out-of-home campagnes, en evenementen gerealiseerd. Met onder andere als resultaat meer footfall en bovengemiddelde CTR’s op online campagnes.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Onderdeel van Urban Solutions.

 #connect  

Linda  // Directeur
info@burotoob.nl
Femke  //  Campagne- Accountmanager
femke@burotoob.nl
Jennifer  //  Campagne- Accountmanager
jennifer@burotoob.nl

 #FindUs  

Prins Bernhardlaan 6
2405 VZ Alphen aan den Rijn
(parkeren kan achter ons pand)
KVK nummer: 28099374